Barnfondens blogg har bytt plats!


Bloggen har flyttat och finns numera på www.barnfonden.se/blogg

Här hittar du berättelser från resor gjorda mellan december 2008 och maj 2011, till fadderprojekt i bland annat Mali, Indien, Gambia och Mexiko.

Du kan läsa mer om Barnfondens arbete på vår hemsida www.barnfonden.se

måndag 27 juli 2009

Butajira nasta


Av Ulrika Wedin

Efter nastan sjutton timmar pa resande fot kom vi antligen fram till Etiopien och Addis Abeba. Vi fick nagra timmars valbehovlig somn innan Bejiga fran landskontoret kom och hamtade oss.
Nu sitter vi pa kontoret och vantar pa bilen som ska ta oss vidare till Butajira, som ligger cirka 15 mil soder om Addis. Under formiddagen har vi haft mote med programavdelningen och pratat om vart samarbete och olika fragor som ror ChildFund Ethiopias arbete.
Det har varit intressanta och spannande samtal och vi har mycket information att ta med oss hem till kollegorna i Malmo. De kommande natterna kommer vi att bo i den lilla staden Butajira, men den storsta delen av tiden kommer vi att vara ute pa landsbyggden och traffa personal och familjer vid fadderprojektet i Aynage.
Det ar inte sakert att vi kommer att lyckas uppdatera bloggen eftersom internetuppkopplingen inte fungerar, men vi kommer att forsoka halla er uppdaterade!

Inga kommentarer: